Wednesday, November 24, 2010

kebahagiaan yang tak diduga!

Photobucket

hihi.hari ni bersamaan 24 november 2010.
hari rabu.:p

kegembiraan pada hari ini memang tidak diduga.
siapa sangka kebahagiaan datang dalam sekelip mata.
ni semua sebab berkat kita berusaha yer :P
ayat BERUSAHA tu penting.
haha :D

tak sangka bila berada di samping orang yang memang kita sayang gila boleh buatkan kita lagi gila act* BAHAGIA LAH!
++segan sekali.
dia banyak kali tanya aku "you okey tak?" hahaha sampai muak jugak lah aku kata "i okey"
but aku dapat catch.ecewah catch gitu xD yang dia mugkin take care aku.atau aku yang SS ni
:O
SS bukan untuk seks.sasau sombong sakit or apa.ianya adalah SYOK SENDIRI.:P
eh huda asal kau pekey macam ni.bersyukur la ada orang nak tanya macamtu.dari kucing tnya kau?
*miau miau miau =tuan aku gilakah?
hahah makluman aku memang paham bahasa kucing SEBENARNYA.xD

tapi memang harini tak boleh nak lupa la enn.kalau dah bahagia tu bahagia la huda oii.takyah nak cmpuk aduk dengan otak celaru SEDIH KONONNYA PUN!.tapi ada gak benda yang aku terkecik hati sikit sebenarnya.-.- tapi tak nak la cita kat sini enn caption pon dah tajuk "KEBAHAGIAAN TAK DIDUGA" takkan nak msuk cerita sedih kot :P

haish~haha.tapi kalau kegedikan memang tak dapat nak elak la enn.
tapi seryes cakap bab tentang mata tuh -.- aku dah nye LOMAH pandang-pandang mata ni ann.
huish memang menusuk ke dalam la pandangan dia zuuup.buat jantung aku macam nak terkeluar ikut dada.*ada jantung keluar ikut kaki tak?:P loya buruk xD

haha tapi ++ lagi sebab dia dengan kawan dia memang kelakar.diorng dua ni buat gimik rasa memang nak lempang tapi kalau takda gimik tu jangan harap sampai sekarang aku ingat enn :P and smpai aku pun macam tak boring sangat kat situ enn :D

sekarang aku paham.happiness will come if we try harder to find it.but we will make our heart broken when we less take care about it.
so sekarang aku akan lebih berusaha untuk mendapat lebih kebahagiaan bersama siDIA!
>.<
hhiihhihiihiihihih

btw thanks a lot because sebab si dia segala KESEDIHAN yang aku bebankan kat diri aku dah bertukar menjadi sebuah kebahagiaan.dia telah mngembalikan senyuman yang aku dah hilangkan ntah mana-mana aku campak then aku terjumpa balik.xD
i really hope!yang benda ni akan berkekalan sampai bila-bila!i means FOREVER.
because i swear the only one that i can love until forever is YOU!
YOU paham kan sayang? :)
so jangan sebut-sebut you nak match kan i dengan orang lain lagi. p/s:i tak suka YOU tahu!
oke.that's all for today :)

lotsoflove
huda yusof:)

2 comments:

  1. woww , i pon turut happy atas kebahagiaan u huda ! HAHA congrates :)

    ReplyDelete